Retourneren

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen. Onderstaande retourvoorwaarden moeten gevolgd worden bij het retour sturen van onze producten.

Let op: Zonder dit retourformulier is retourneren niet mogelijk!

  4 stappen om je product terug te sturen:

  Stap 1: Aanmelden

  Neem contact op via whatsapp (085 060 2851) en meld je retourzending aan

  Stap 2: Formulier

  Je kunt onze producten alleen retour sturen met ons retourformulier:

  1. Print dit retourformulier en vul het in
  2. Stop het retourformulier in het pakket

  Stap 3: Verpakking

  1. Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos
  2. Plaats het ingevulde retourformulier in de doos

  Stap 4: Verzending

  1. Lever het pakket in bij het postkantoor
  2. Bewaar het verzendbewijs goed 

  Terugbetaling

  Retourneren

  RETOURADRES: Streek 180, 8463 NH Rotsterhaule

  LET OP: Elektronische onderdelen kunnen niet retour worden gestuurd!

  Retourvoorwaarden voor elektrische fatbikes:

  Retourneren van producten is alleen mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het product en onder strikte voorwaarden.

  Het product moet in de originele staat en verpakking worden geretourneerd, inclusief alle accessoires en handleidingen. Als het product beschadigd of niet volledig wordt geretourneerd, kan er een waardevermindering van maximaal 25% worden toegepast. Dit geldt ook voor producten met minder dan 20 km op de teller.

  Kosten retournering

  De kosten voor het retourneren van het product zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed.

  Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product terugbetaald, verminderd met eventuele waardevermindering.

  Garantie

  Garantieclaims kunnen worden ingediend binnen de geldende garantieperiode en worden beoordeeld op basis van de garantievoorwaarden.

  Herroepingsrecht

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag wanneer het product in nieuwstaat wordt geretourneerd volledig gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €75, neem contact op over de exacte kosten voor het ophalen van jouw fiets. U kunt er ook voor kiezen om zelf de fiets terug te brengen, dit kan kosteloos.

  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dailyride.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Let op: we raden u aan om zorgvuldig te overwegen voordat u een elektrische fatbike bestelt, omdat het retourneren van het product aan strikte voorwaarden is verbonden en niet kosteloos is. We zijn trots op de kwaliteit van onze producten en we willen ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom bieden we uitgebreide informatie over onze producten en staan onze medewerkers klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren bij uw aankoopbeslissing.