Inbouw GPS Tracker van Loqater voor Elektrische Fatbikes

 

Betrouwbare GPS Tracking voor Elektrische Fatbikes

Bij Dailyride zetten we ons in om de beste beveiligingsoplossingen te bieden voor jouw elektrische fatbike. Er worden momenteel veel fatbikes gestolen, echter is daar een oplossing voor. De Loqater GPS tracker biedt geavanceerde beveiliging op een eenvoudige manier, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het continu monitoren van de locatie van je fiets. 

Eenvoudige en Effectieve Beveiliging

De Loqater GPS tracker is speciaal ontworpen voor elektrische fatbikes. Hij wordt door Dailyride discreet ingebouwd. Echter kunnen we de locatie niet prijsgeven en is er ook geen foto van deze tracker beschikbaar, dit om zekerheid te waarborgen.
De Gps trackers zijn water- en schokbestendig dit zorgt ervoor dat hij niet kapot gaat op bijvoorbeeld een ruige weg of regenbui. De live locatie van de loqater is zelf niet te bekijken, dit om de batterijduur te beschermen. Veel gps trackers gaan maximaal 1 jaar mee op een batterij. Doordat je bij de loqater zelf niet de locatie kan zien, gaat hij hij rond de 3 jaar mee. Daarna word het tijd om de batterij te vervangen. 

Voordelen van de Loqater GPS Tracker

  • Lange Batterijduur: Gaat tot drie jaar mee zonder opladen, dankzij efficiënt energiebeheer.
  • Verzekering Voordelen: In de toekomst is het waarschijnlijk weer mogelijk je fiets te verzekeren met de loqater, veel verzekeringsmaatschappijen zijn in onderhandeling met loqater om Fatbikes weer verzekerbaar te kunnen maken. Dit zal waarschijnlijk in de nabije toekomst gebeuren.
  • Professionele Installatie: We bieden een professionele installatieservice voor de Loqater GPS tracker, voor veilige en correcte montage.

Kosten en Service

De Loqater GPS tracker is beschikbaar voor een eenmalige prijs van €120, met een abonnement van €5 per maand, jaarlijks gefactureerd door loqater. Dit abonnement garandeert continue service en ondersteuning van de meldkamer van loqater, die klaar staat om actie te ondernemen bij diefstal.

Bescherm je fatbike vandaag nog met Dailyride’s betrouwbare trackingoplossingen. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, neem dan contact op via onze contactpagina.